Het HormoonTraject: breng je hormonen in balans met voeding en leefstijl.

Welke voeding is juist voor je hormoonhuishouding en algehele gezondheid? Zie je door de bomen het bos niet meer, omdat er op het internet allemaal verschillende en zelfs tegenstrijdige informatie te vinden is? 
 Wil je weten wat je doet en jezelf een zoektocht, tijd en frustratie besparen? 

Weet je niet waar je moet beginnen of hoe je je nieuwe voedingspatroon moet volhouden? Het kan zijn dat je iedere keer goed begint en alsmaar weer terugvalt in je oude gewoonten. Hoe doorbreek je de oude gewoonten? 

 Ik help je graag persoonlijk met al deze vraagstukken. Samen gaan we ervoor zorgen dat je succesvol al deze problemen tackelt en makkelijker een nieuw voedingspatroon ontwikkelt. Wil je de nodige informatie, begeleiding en actiepunten in behapbare stappen ontvangen, kies dan voor het Hormoontraject dat bestaat uit vier afspraken verspreid over 12 weken. Je houdt er een gezonde leefstijl op na, vermindert klachten optimaal, voelt je gezonder en energieker.


HormoonTraject

"Stapsgewijs doorvoeren van veranderingen. Effectief, haalbaar en blijvend". 


Gratis kennismakingsgesprek

Je kan dit traject starten met een gratis online kennismakingsgesprek. Fijn als er nog onduidelijkheden zijn, er vragen zijn en als je meer wil weten over mijn werkwijze. Zo weet je zeker of dit traject aansluit bij jouw verwachtingen. Heb je besloten dat je van start wil gaan, dan plannen we direct een eerste afspraak in.

Voorbereiding 

Voordat de eerste afspraak van het hormoontraject (leefstijlanalyse) plaatsvindt, vraag ik je om zeven dagen lang heel concreet een eetdagboek bij te houden en deze mij te mailen. Ik zorg ervoor dat ik je eetdagboek heb geanalyseerd voordat de eerste afspraak plaatsvindt. Hiernaast ontvang je de hormoontest (digitale vragenlijst over typische symptomen die passen bij een specifieke hormonale disbalans) en deze vul je in. 

Leefstijlanalyse (de eerste echte afspraak van het hormoontraject)

De leefstijlanalyse duurt maximaal tot 90 minuten. Tijdens deze afspraak deel ik de uitslag van de hormoontest: bij welke hormonale disbalans passen jouw symptomen. Hierna stel ik je veel vragen die met name gerelateerd zijn aan je leefstijl (slaap, beweging, training, stress). Ik geef direct tips als ik constateer dat er hier iets te halen valt. Na dit vragengedeelte zal ik het thema koolhydraten in relatie tot de hormoonhuishouding behandelen. Naar aanleiding van mijn analyse over jouw voedingsdagboek ontvang je uitleg en concrete tips over wat je kan veranderen op het gebied van koolhydraten. Na de afspraak ontvang je een mail met daarin de samenvatting over de besproken tips/actiepunten voor de komende weken, recepten ter inspiratie, een lijstje met alle schuilnamen voor zoetmiddelen en linkjes naar gezonde alternatieven uit de gewone supermarkt (scheelt veel tijd en zoekwerk ;-) ).

Tussen de afspraken door: 

Tussen de afspraken zitten gemiddeld drie weken. Deze tijd is nodig en vaak voldoende om de meegekregen actiepunten/adviezen eigen te maken. Mogelijk loop je dan ergens tegenaan of krijg je vragen over producten. Je mag mij dan altijd een appje of mail sturen, Je hoeft niet te wachten met je vragen tot de volgende afspraak. Ik help je tussendoor ook gewoon op weg.

Vervolg consulten

Na de leefstijlanalyse vinden er nog drie consulten plaats. Ieder consult duurt 30 minuten. Een consult begint met een korte evaluatie. Hierna bespreek ik het volgende thema in relatie tot de hormoonhuishouding. Je ontvangt nieuwe feedback/actiepunten mee naar aanleiding van mijn analyse van je eetdagboek op het gebied van het desbetreffende thema. Na iedere afspraak ontvang je een mail met de samenvatting van de besproken actiepunten, extra informatie, linkjes naar voorbeelden van gezonde alternatieven en recepten. Welke andere thema's nog aan bod komen zijn: eiwitten & vetten, voedselovergevoeligheid en hormoonverstorende stoffen (xeno-oestrogenen)         


Details

Locatie: via teams
Leefstijlanalyse: gesprek van maximaal 90 minuten
Vervolg consulten: drie gesprekken van 30 minuten per keer
1 op 1 Begeleiding: 12 weken inclusief tussen de consulten door de mogelijkheid om altijd een bericht te sturen als je vragen hebt of ergens vastloopt.


€315,- 

 Wil jij weten wat je doet en jezelf een zoektocht, tijd en frustratie besparen?