De HormoonCoach

Even Voorstellen...

Hoi, ik ben Tatjana Uzelac de persoon achter De HormoonCoach. Leuk dat je meer wilt weten over mij! Ik heb de opleiding tot Trainer Hormoonfactor en Stresscounselor afgerond. Mijn passie ligt bij gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Deze twee elementen geven mij veel voldoening en energie. Vooral het mogen helpen en begeleiden van mensen naar een gezonder en gelukkiger leven maakt het compleet voor mij. Op deze manier wil ik bijdragen aan een gezonde en bewuste wereld. 

Mijn verhaal...

Colitis Ulcerosa/de ziekte van Crohn...

"Je weet pas hoe belangrijk gezondheid is als je die verliest"

De opgedane kennis en ervaring komen ergens vandaan. Ik weet hoe belangrijk gezondheid is. In 2004 lag ik 5 weken lang in het ziekenhuis. Er werd bij mij een zware tussenvorm van colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn gediagnostiseerd. Mijn gehele darm was ernstig ontstoken. Mijn lichaam was volledig uitgeput. Ruim een jaar was mijn energie dermate laag dat ik na het douchen helemaal op was. Ook had ik verschillende andere klachten en hier was niets aan te doen...geloofde ik. 

9 jaar later...

Negen jaar na de diagnose besloot ik het roer om te gooien. Ik ging me verdiepen in hoe ik mijn gezondheid kon verbeteren....want dit moest toch anders kunnen?? Ik heb een hoop boeken verslonden en dat leidde tot actie. De verandering in mijn ontlasting merkte ik al binnen een week op. Nu nog de controle in het ziekenhuis afwachten...spannend! De uitslag gaf een ontstekingswaarde aan van een gezond persoon. Tijdens een controle krijg ik geregeld te horen van de arts dat de ziekteverloop bij mij ongebruikelijk is. Dan voel ik me iedere keer weer trots en blij. Dit gun ik jou ook! 
Mijn passie voor gezondheid en persoonlijke ontwikkeling groeide sterk. 

Dat proces heb ik afgerond door het behalen van het diploma Stresscounseling en Trainer Hormoonfactor.

"Ik werd gezonder, fitter, sterker en daar werd ik  gelukkig van"

Mijn opleiding...

Mijn interesse en enthousiasme zorgde voor het succesvol behalen van het diploma Stresscounseling en Trainer Hormoonfactor bij Sonnevelt Opleidingen. 
Als Trainer Hormoonfactor heb ik gedegen kennis opgedaan over het hormonale systeem en hoe je dit kan beïnvloeden met leefstijl. Ik ben opgeleid om verschillende hormonale disbalansen met de bijbehorende symptomen te herkennen. Daarnaast heb ik geleerd om de oorzaak te achterhalen door de voorgeschiedenis en relevante omstandigheden van de symptomen of aandoening grondig te onderzoeken. Hierdoor kan ik een individueel behandelplan maken. Het geheel maakt dat ik op een deskundige wijze cliënten kan begeleiden en coachen naar een gezonder en gelukkiger leven. Het leren en onderzoeken zal natuurlijk altijd door blijven gaan...


Wil jij ook ervaren wat het veranderen van leefstijl voor jouw algehele gezondheid kan betekenen?
Ik help je graag verder!